Heerlijk diner voor ...

09-11-2016

Christengemeente HvB maakt een heerlijk diner voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank

Nadat de uitnodigingen bij de voedselbank waren uitgedeeld en er veel aanmeldingen binnen waren, zijn er verschillende gemeenteleden ingeschakeld om te ondersteunen in de organisatie. Iedereen droeg een steentje bij door te koken, te dienen, opbouwen, gesprekken te voeren en door op te ruimen. We hebben rond de 70 (nieuwe) mensen mogen ontvangen, wat een zegen!
De week vooraf hebben we een gebeds-driedaagse gehouden waarbij de voedselbank-actie centraal stond. De zondagdienst na het etentje heeft een van de gasten zijn hart aan de Heer gegeven. God is goed!
Een dankbare email van een van de gasten;
Beste broeders en zusters ik wil jullie graag van harte bedanken voor het heerlijke eten waar jullie ons mee hebben gezegend, ik zie dit als een zegening van God, vooral omdat God ook ziet dat we bij de voedselbank meestal niet erg veel krijgen om een hele week van te eten, en dan nog om dit zo samen met elkaar zo te eten was heel speciaal, maar ook iets heel moois vandaar hartelijk bedankt en Gods zegen.